Aislante termico + 2006 Fiat ducato , Peugeot Boxer, Citroen Jumper y Promaster termico exterior cabina para autocaravana 1
+ 2006 Fiat ducato - Peugeot Boxer - Citroen Jumper - Promaster aislante termico exterior autocaravana 1 Aislante termico + 2006 Fiat ducato , Peugeot Boxer, Citroen Jumper y Promaster termico exterior cabina para autocaravana 1 + 2006 Fiat ducato - Peugeot Boxer - Citroen Jumper - Promaster aislante termico exterior autocaravana 2

Protector + 2006 hasta 2021 Fiat ducato - Peugeot Boxer - Citroen Jumper - Promaster

In stock
Referència:
210320
Narbonne Accessoires
Descripció:

Apte a partir de l'any 2006 per:

Peugeot Boxer II

Citroen Jumper II

Fiat Ducato III

PROMASTER

El protector tèrmic exterior per a la cabina de l'autocaravana és molt recomanable a l'estiu per protegir la radiació solar ia l'hivern impedeix la formació de gebre i la pèrdua de calor.

Impedeix la formació de condensació. Inclou una bossa de transport.

65,90 €

Pago seguro y confiable con

 

Xassís de Fiat Ducato 2006 > 250.

Producte de gran qualitat amb bons acabats.
aïllament de multi-capa 7 mm gruixut.
Cremalleres a nivell del parabrisa permeten aprofitar la llum natural sense eliminar l'aïllament.
Fixació disponible per l'imant i ganxos per a portes.
Inclou una bossa de transport. (Emmagatzematge per estalviar).

Es recomana que en la seva primera instal·lació instal·lat amb un clima molt fred no i cremalleres oberts ja que es tracta molt estret per a la seva perfecta adaptació a la cabina. Quan seva posterior instal·lació s'ha adaptat més ràpid.
Fàcil instal·lació i rentable. Amb la seva inauguració el parabrisa, és possible gaudir de la llum sense haver de treure la tapa.
Exclusiu sistema de tancament integrat a la tensió i el component de suport òptim sense danyar la carrosseria de l'autocaravana ganxo i imant. Raspadito de l'ajust és proporciona als voltants de costat els miralls: l'obturador es prem totalment a la forma del cos de l'autocaravana. Amb polièster 600 d llenç bossa d'emmagatzematge.
Hi ha moltes marques i diferents qualitats d'aïllament, però abans de comprar, vostè ha de saber el gruix de les capes de tenir bon aïllament per a la seva caravana. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More