Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-1
Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-1 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-2 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-3 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-4 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-5 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-6 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-7 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-8 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-9 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-10 Tienda-ducha-plegable-camper-camping-fin-de-semana-vacaciones-caravaning-11

Tienda ducha plegable camping

In stock
Referència:
A326795
Descripció:

Molt fàcil d'obrir i tancar. En forma de 8. N Pals o petites peces de muntatge. Ideal per a campistes utilitzar com cabina de dutxa, vestidor o pica de lavabo. Mesures (125 x 125 x 190 cm). Ideal per vestir-se i desvertirse si es practica esport de surf, escalada, alpinisme o instal·lar en el càmping. Cordes blaus color groc fosforescent. Molt pràctica des de la Pop Up mecanisme permet l'Assemblea en qüestió de segons. 

49,50 €

Pago seguro y confiable con

 

Plaça de forma de 1,25 x 1,25 m. 1,90 metres d'alçada. Àmplia. 

Disposa de cremalleres. A la part de darrere hi ha una finestra de ventilació. Té un petit butxaca amb tancament per mantenir la documentació o altres objectes petits. Accessoris i botiga s'emmagatzemen en una bossa d'emmagatzematge. Dimensions reduïdes una vegada plegada en bossa d'emmagatzematge. Poliester.Buena qualitat.

Mesures (125 x 125 x 190 cm)

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More