Tancat fins al dijous 24 d'agost. Les comandes realitzades durant aquest període s'enviaran el divendres 25 d'agost.
bateria-nds-3lion-3l-100b-12v-100ah-3link-e-display-agm-litium-lithium-autocaravana
bateria-nds-3lion-3l-100b-12v-100ah-3link-e-display-agm-litium-lithium-autocaravana

Bateria NDS 3LION 3L-100B 12V-100Ah + 3Link i Display

Esgotat
Referència:
3993331
NDS


La bateria NDS 3LION és la gamma innovadora de bateries NDS construïdes amb la fiable tecnologia de fosfat de liti i ferro (LiFePO4) que, combinada amb el BMS dins de la bateria i el sistema 3Link (BMS Manager extern) garanteix el millor rendiment en el vestit de servei.
3LION no és la bateria de liti clàssica, sinó un sistema d'energia avançat amb el seu propi BMS multifunció, amb característiques úniques, que permeten un ús i avantatges veritablement innovadores. 3LION dialoga exclusivament amb 3Link, que es converteix en el cor del sistema energètic. Tots els aspectes positius del sistema del vehicle, la bateria del motor, la bateria 3LION i totes les utilitats, per no cansar el sistema elèctric, estan connectats al 3Link que actua com a administrador de BMS.

1.150,00 €

Pagament segur i confiable amb

 

El sistema 3LION és un kit complet que, gràcies a 3Link i la pantalla de control, permet una millor gestió de la càrrega durant el viatge, obtenint el corrent màxim de l'alternador, fins a 75 A (segons l'alternador) i reduint el temps recàrrega, permetent major autonomia durant les parades. Una vegada que el motor s'ha apagat, la bateria de servei 3LION podrà, a través de l'administrador BMS (3Link), subministrar corrent per a tots els serveis públics, llums, calefacció, cafeteres, etc.
La tecnologia LiFePO4 utilitzada per al 3LION, al contrari tradicional Li-Ion o Lipo, és extremadament segur i fiable en el temps gràcies a les seves característiques particulars.
 El BMS Manager (3Link) es comunica amb una pantalla tàctil (opcional) que mostra tota la informació disponible sobre l'estat de la bateria, els sistemes de càrrega i el consum a bord.

Característiques principals
Recàrrega ràpida, fins a 75 A per hora de viatge
Llarga vida, més de 2500 cicles
Molt alta potència i densitat d'energia.
Pes -60% d'una bateria tradicional
Súper segur i fiable
Exempt de sulfatació i manteniment.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte