Bornes de bateria tuerca mariposa M8 y M10 para vehiculo o autocaravana
Bornes de bateria tuerca mariposa M8 y M10 para vehiculo o autocaravana

Borns de bateria rosca papallona M8 i M10

En estoc. Enviament en 24-72H!
Referència:
81385

Inclou 2 unitats. Els terminals de la bateria es subministren en una femella de papallona M8 i M10. Feu una connexió segura i forta amb aquestes femelles per a la seva bateria.
Connexions segures i netes per a bateria del seu vehicle, autocaravana o furgoneta camper.

5,90 €

Pagament segur i confiable amb

 

Assessorament per a la seva autocaravana o per a la teva roulotte:

Mantenir les terminals net residus i si és possible, cobrir-los de greix conductor ja que el vapor d'àcid sulfúric arriben per crear una capa de sediments que erosiona el material de les terminals. Així mateix, mantenir-lo net com sigui possible la Unió entre les pinces de les terminals de la pila i cables. Un valor petit de resistència, a causa de la intensitat que circula per ells, provoca una caiguda important de la tensió i pot provocar errors en els sistemes electrònics de l'autocaravana o de la camioneta.

Es netegen els terminals de piles de qualsevol resta sulfat: aquesta substància evita bon contacte entre els cables i terminals de piles.

Greix una mica en les terminals de la bateria retarda la formació de sulfat.
Us recomanem que instal·leu terminals d'aïllants que protegirà els terminals de piles per evitar, per exemple, que un metall (com una clau anglesa o tenalles) objectes accidentalment pot provocar una short-circuit.

Cada cable elèctric pres directament de la bateria, hauria de proporcionar protecció per fusible adaptat a la intensitat absorbida.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte