claraboia-400-x-400-transparent-thule-200018-autocaravana-caravana-1
claraboia-400-x-400-transparent-thule-200018-autocaravana-caravana-1

Claraboia 400 x 400 transparent Thule 200018

Esgotat
Referència:
200018
Thule

Mida nominal de la secció 40 x 40 cm
Gruix del sostre 25 - 60 mm
Ventilació forçada no
ampli 45,9 centímetres
alçada 7,8 cm
profunditat 47,2 cm

El marc exterior està fet de plàstic ASA dimensionalment estable i resistent a la intempèrie, el que permet una unió i segellat assegurances durant el muntatge.
El botó de control s'adjunta a un costat perquè l'obertura quedi lliure a tota la superfície. Quan estan tancats, les lluernes Thule ofereixen una ventilació forçada permanent de 100 cm².
Al desenvolupar les capotes de sostre Thule, es va prestar especial atenció a baix consum d'energia (0,15-2,5 ampers) i al funcionament silenciós fins i tot a altes velocitats; un spoiler addicional no cal causa de la forma aerodinàmica.

115,00 €

Pagament segur i confiable amb

 

Gracias a la bisagra empotrada con riel continuo y la cápsula exterior que sobresale, el agua de lluvia puede fluir de manera óptima.
Los modelos manuales tienen mosquitera.
La persiana de oscurecimiento, de serie en todos los modelos, se puede abrir en 3 posiciones.
En la versión con ventilador, la campana de techo tiene 6 niveles de ventilación, una función de ahorro de energía y un modo de confort, la circulación de aire máxima es de 20 m³ / min.
El kit de ventilador se puede adaptar a todas las capotas de techo Thule existentes. Debido al perfecto sistema de abrazadera de tornillo, la trampilla del techo se puede instalar sin tornillos adicionales para pasar a través de la piel exterior; esta es la mejor garantía contra la entrada de agua
Materiales: marco exterior de ASA, marco interior de poliestireno, marco de rodillos de ABS, cubierta transparente de policarbonato (Lexan) una función de ahorro de energía y un modo de confort, la circulación de aire máxima es de 20 m³ / min. El kit de ventilador se puede adaptar a todas las capotas de techo Thule existentes.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte