Com Comprar

Comprar a la web en línia d'Eurotete.cat és molt fàcil i senzill.

1) Entra i registra't per omplir el formulari amb les dades de facturació i lloc d'enviament. (Hola, INICIA SESSIÓ El seu compte) - NOU CLIENT.

2) Si no vols registrar primer, pots fer-ho també després de posar els teus productes al carret de compra i omplir el formulari més tard.

3) Quan ja has creat el compte rebràs un correu de benvinguda i podràs accedir al PANELL D'USUARI.

4) Ja ets client a Eurotete i podràs realitzar la teva primera comanda! Pots passejar pel nostre web i trobar el que estaves buscant, afegeix-ho a la cistella. Segueix buscant més coses, tenim totes les NOVETATS d'accessoris caravaning tant nacional com internacional. Què res se t'escapi! Repeteix el procés i afegeix quantes coses vulguis a la cistella, el material el tenim en ESTOC per un lliurament immediat en 24 o 72 hores segons la seva elecció.

5) Quan premis realitzar compra-demanat veuràs que has de triar una adreça d'enviament, en cas que tinguis diverses, i de facturació. També tries la forma d'enviament i com vols pagar la comanda, tria la que més li agradi i finalitzat.

6) ¿Ja està? No! A Eurotete et deixem repassar la comanda abans de pagar i en la següent pantalla veuràs un RESUM de la teva comanda, dóna una ullada per si hi ha alguna dada errònia o vols afegir alguna cosa més. Si prems sobre FINALITZAR COMPRA, ja podràs passar per caixa i rebràs un correu electrònic amb la informació de la comanda.

A Eurotete preparem la teva comanda ràpid i en molt breu el rebràs. Gràcies per la teva compra.

 

Formes de pagament
Hi ha 3 formes de pagament:

1) Pagament mitjançant TARGETA de crèdit o dèbit:
Disposar de la targeta de crèdit o dèbit en vigor i activada per a compres per internet. Haurà d'anotar tots els dígits de la targeta en el formulari corresponent a l'operació de pagament.
Eurotete utilitza un sistema segur per als seus clients, ja que aquesta aplicació instal·lada a la nostra web és la tecnologia de seguretat més segura existent en l'actualitat. I la seguretat és molt important per als nostres clients. Això vol dir que les dades de la targeta de dèbit o crèdit NO queden registrades en cap base de dades i NO guardem cap dada internament de la seva targeta sinó que van encriptades directament a servidor de TPV terminal punt de venda de l'entitat financera estàndard SSL (Secure Socked Layer) del Sabadell Atlàntic que és líder en comerços electrònics en línia.
100 x 100 confidencial i segura és la web d'Eurotete.com
I en realitzar el procés de pagament rebrà una CONTRASENYA en el seu telèfon i haurà d'anotar-la per formalitzar el pagament.
Només s'accepten targetes Visa i Mastercard. Només s'accepten targetes segures en els quals s'efectua autenticació de la seva identitat com a titular de la targeta segons el mètode establert pel seu banc, a través de comerç electrònic segur ("Verified by Visa" i "MasterCard SecureCode").
La comanda NO es podrà tenir en compte i no serà tramitat fins que el pagament hagi estat autoritzat pel teu banc o caixa.

2) Pagament mitjançant TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA o ingrés a compte:
En el moment de finalitzar la comanda rebrà el número de compte bancari per abonar la comanda.
Important- indicar el número de comanda assignat i el nom de client.
L'enviament de la seva comanda no sortirà fins que s'hagi rebut els diners de la seva transferència bancària al nostre compte de la Caixa o Sabadell Atlàntic.
Si vol que surti el mateix dia haurà de fer el pagament des d'una mateixa entitat de la Caixa o Sabadell Atlàntic i abans del migdia.
La transferència des d'una altra entitat pot trigar entre 2 o 3 dies i per tant el seu paquet d'enviament sortirà més tard ...
Si en 7 dies NO hem rebut els seus diners en el nostre compte, serà cancel·lat automàticament del nostre sistema.

3) PAYPAL:
Sistema fiable i segur de pagament però que paga una comissió.
Un cop finalitzada la compra si s'escull aquesta forma de pagament se li redirigirà a la web oficial de PayPal on podrà fer el pagament.
Un cop realitzat el pagament a PayPal la seva comanda estarà finalitzat i s'enviarà un correu electrònic amb el resum de la seva compra.
PayPal té les seves pròpies polítiques de privacitat i Eurotete no té cap mena de responsabilitat sobre elles.

More