Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_1
Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_6 Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_5 Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_4 Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_3 Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_2 Fiamma_Quick_Safe_bike_portabicicleta_caravana_autocaravana_camper_1

Fiamma Quick Safe bike 98656-386

In stock
Referència:
98656-386
Fiamma
Descripció:

Mark Fiamma.
Assegurar la fixació de les rodes.
Botó d'agafador.
Fàcil d'utilitzar.
Vàlid per a carrils FIAMMA
Bicicletes que es troben a la moto dels seu drets d'emissió autotacaravana aquesta fixació ràpida segur tindrà una fixació més segur i estable la seva cadira de rodes durant el viatge.

4,99 €
Compra antes 16:30h y tu pedido saldrá hoy

Pago seguro y confiable con

 

La bicicleta que la teva autocaravana recomanem FIAMMA assegurar cadenat i robatori tanca.
Cap dispositiu antirobatori en contacte amb la policia o a un servei de seguretat privada no es pot instal·lar a l'autocaravana.
El lladre sap molt bé que la camperista és de vacances, un dia aquí, una altra allà i en cas de robatori, que no té gaire temps per ajudar a la policia en les seves investigacions.
Quan hem aparcat una caravana, és molt natural per posar fora de la graella, cadires, motos, etc. Tot això és molt atractiva pel lladre. Molt sovint la camperista i la seva família se senten tranquil·les tancaments de seguretat adjunt per tancar les portes, els búnquers i l'entrada. A més, sovint completament ignora la regió on estem i pot ser una zona altament exposat per vandalisme o robatori.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More