Garantía i devolucions (RMA)

1) Dret de desistiment

L'Usuari té 14 dies naturals, comptats a partir de la data del producte, per a la devolució de la mateixa (art. 71 Llei 3/2014, de 27 de març). Si no queda satisfet amb el producte o qualsevol dels productes de la seva comanda, podrà exercir el seu dret de desistiment, pero ho ha de comunicar per dins del PANEL d'Eurotete.

(No vull el producte)

- Haurà d'indicar el producte que vol tornar i la causa de la seva devolució.

- Li assignarem un NOMBRE de devolució que haurà d'anotar a l'exterior del paquet.

- Adjuntar el material amb la còpia de la factura al seu interior.

Les despeses d'enviament seran assumits per la seva banda com usuari. El producte ha de ser retornat en el seu embalatge original i en perfecte estat.

NO s'acceptaran devolucions passats els 14 dies de termini. Haurà de retornar el producte en perfecte estat sense danys ni marques de desgast de cap tipus, i que no denoti un ús inadequat amb el seu embalatge original. Sempre que els productes siguin retornats dins el termini de 14 dies naturals, sense danys ni marques de desgast algun i complint amb els requisits que estableix aquest apartat, amb el número de devolució que li haurem facilitat, li reemborsarem l'import total de la compra.

Important: Si l'embalatge de la seva devolució es troba en mal estat amb etiquetes sobre, anotacions escrites amb nom o direcció en la caixa o manipulació de l'embalatge no s'acceptaran o pot tenir una penalització de 6 - 10 euros mínim.

NO s'accepten devolucions sense servei de transportista. No s'accepten enviaments de Correus ja que els paquets no arriben correctament i poden perdre.

 

2) Devolució de comandes per ENCÀRREC

Les comandes d'articles encarregats per a vostè NO tenen opció a devolució.

 

3) Devolució de comandes amb TRANSPORT GRATIS

Les comandes que s'han enviat amb transport gratis en cas de devolució d'algun dels productes adquirits haurem rebre'ls a ports pagats fins a la nostra direcció.

 

4) Devolució de productes VENDA per metres

Les comandes d'articles TALLATS per metres (fil, tela, tub, mànega, etc ...) NO tenen opció a devolució.

 

5) Devolució de PRODUCTE DEFECTUÓS

Vostè ha d'informar EUROTETE de la de desconformitat del producte defectuós en el termini màxim de dos mesos per escrit dins el PANEL o per correu electrònic a info@eurotete.com amb el número de comanda i motiu de la devolució.

En el cas que el producte sigui defectuós d'origen haurà de retornar el producte amb un número que li haurem assignat per enganxar fora de la caixa o paquet i amb una còpia de la factura dins i enviar a l'adreça que li facilitarem.

Recordeu que el producte ha de ser lliurat en perfectes condicions i amb el seu embalatge original. Un cop el producte defectuós sigui rebut complint amb aquests requisits, enviarem el producte al nostre distribuïdor perquè el puguin comprovar si es tracta d'un defecte de fàbrica i ens posarem en contacte amb vostè. Per gestionar la reparació, substitució, rebaixa o resolució del contracte.

En aquest cas les despeses derivades seran a càrrec d'Eurotete.

Atenció: si ha estat un error seu en la connexió electrònica o causes similars ens desistimarán aquesta devolució i perdrà les despeses d'enviament.

 

6) Devolució de PRODUCTE NO DEFECTUÓS

Quan el producte rebut i analitzat pel nostre distribuïdor ens comuniqui que NO té defecte de fàbrica i la seva devolució ha estat motivada per desconeixement o mal ús ens posarem en contacte amb vostè per indicar-li els passos a seguir per a la recuperació del producte si ho desitja .

Les despeses d'enviament derivades de la devolució d'un producte que NO presenta desperfecte, aniran aquests a càrrec de client.

Si la devolució presenta desperfectes derivats d'un mal ús o protecció deficient durant la tramesa pot suposar l'anul·lació de la Garantia o ocasionar disminució de la valor del producte.

 

7) Devolució per ERROR del producte rebut

Quan el producte no es correspongui a el de la comanda, a causa d'algun error imputable per part d´EUROTETE, l'usuari haurà de comunicar telefònicament o per correu electrònic tan aviat com sigui possible.

EUROTETE pagarà els 2 enviaments (enviament per tornar al nostre magatzem i l'enviament amb el producte comprat segons la seva referència de factura).

Nosaltres assumirem amb les despeses de recollida del producte enviat per error i les despeses d'enviament amb el lliurament corresponent del producte que vostè ha realitzat en la seva comanda.

More