Truma Gasfilter filtro de gas contra la suciedad con disco filtrante 2
Truma Gasfilter filtro de gas contra la suciedad con disco filtrante 1 Truma Gasfilter filtro de gas contra la suciedad con disco filtrante 3 Truma Gasfilter filtro de gas contra la suciedad con disco filtrante 4 Truma Gasfilter filtro de gas contra la suciedad con disco filtrante 2

Truma Gasfilter filtro de gas

In stock
Referència:
753623
Truma
Descripció:

Inclou 1 unitat. (Filtre gas +1 disc filtrant).
NOU Gasfilter de Truma.
Amb aquest NOU filtre ja no ha de reemplaçar el disc filtrant sinó que simplement cal canviar el disc filtrant del seu interior i resulta més econòmic que el cartutx entrero.
El filtre de gas Truma protegeix els reguladors de pressió de gas i les vàlvules contra la contaminació i el greixatge.
Apte per a tots els equips de regulació de pressió de gas amb ràcord d'entrada de M20x1,5 (rosca exterior).
Amb indicador de saturació integrat.
En els equips de dues ampolles calen dos filtres de gas.
El filtre de gas Truma està muntat al davant del regulador de pressió de gas. Filtra els residus d'evaporació (aerosols oliosos) i bloquegen el regulador, l'interruptor i totes les unitats connectades.

50,40 €

Pago seguro y confiable con

 

En línia amb els reguladors de pressió de gas perfeccionats, Truma també llança un nou filtre de gas al mercat, que protegeix els reguladors de manera eficaç contra la brutícia. Les partícules olioses són arrossegades com aerosols en el corrent de gas, es dipositen en els reguladors i poden obstruir. El nou filtre de gas Truma filtra aquestes partícules del gas, de manera que assegura una llarga vida útil de la instal·lació de gas i de tots els aparells que funcionen amb gas. Un avantatge important: el nou filtre diposita els aerosols en un disc filtrant. Per tant, ja no cal canviar el cartutx de filtre. Els clients únicament han de comprovar el disc quan canviïn l'ampolla i reemplaçar-ho en que estigui saturat. Els discos filtrants Truma estan disponibles en paquets de 10 unitats.

avantatges:
El nou filtre de gas Truma filtra el 99,9% dels aerosols i protegeix la instal·lació de gas i tots els aparells de gas, com la nevera o la calefacció.
Gràcies al seu disseny compacte, cap en qualsevol caixa per ampolla de gas.
El filtre es pot obrir amb rapidesa i sense eines per revisar o canviar el disc. Per motius de seguretat, només es pot obrir el filtre quan l'ampolla de gas està tancada.
Els clients estalvien molts diners: només inverteixen una vegada en el filtre de gas i llavors, quan sigui necessari, reemplacen el disc filtrant, i no el cartutx sencer.
El filtre de gas Truma es pot reequipar de forma ràpida i senzilla. És compatible amb tots els reguladors de pressió de gas Truma muntats en el sostre o la paret.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More