Tancat per vacances fins el 26 d'agost. Totes les comandes realitzades s'enviaran el dilluns 29 d'agost.
Remis-enfosquidor-frontissa-recanvi-Remifront-Ford-Transit-Fiat-Ducato-guia-telescopica-cabina-autocaravana-Dometic-S4-S5-S7-mosquitera-FP200-SP200-viesa-1
Remis-enfosquidor-frontissa-recanvi-Remifront-Ford-Transit-Fiat-Ducato-guia-telescopica-cabina-autocaravana-Dometic-S4-S5-S7-mosquitera-FP200-SP200-viesa-1 Remis-enfosquidor-frontissa-recanvi-Remifront-Ford-Transit-Fiat-Ducato-guia-telescopica-cabina-autocaravana-Dometic-S4-S5-S7-mosquitera-FP200-SP200-viesa-2 Remis-enfosquidor-frontissa-recanvi-Remifront-Ford-Transit-Fiat-Ducato-guia-telescopica-cabina-autocaravana-Dometic-S4-S5-S7-mosquitera-FP200-SP200-viesa-3 Remis-oscurecedor-bisagra-recambio-Remifront-Ford-Transit-Fiat-Ducato-guia-telescopica-cabina-autocaravana-Dometic-S4-S5-S7-mosquitera-FP200-SP200-viesa 4 Remis-oscurecedor-bisagra-recambio-Remifront-Ford-Transit-Fiat-Ducato-guia-telescopica-cabina-autocaravana-Dometic-S4-S5-S7-mosquitera-FP200-SP200-viesa 5

Bisagra + guia Remis Remifront IV Fiat Ducato i Ford Transit

En estoc. Enviament en 24-72H!
Referència:
26060
Remis
Descripció:

Remis Remifront IV Ford Transit i Fiat Ducato recanvi guia telescopica

36,95 € 30,54 €

Pago seguro y confiable con

 

Com reparar frontissa dels enfosquidors Remis Remifront IV Ford Transit i Fiat Ducato?

Aquesta peça de recanvi REMIS és la solució als el problema més comú d'aquest enfosquidor de la cabina de l'autocaravana.

- Haurà desmuntar el enfosquidor Remis de la cabina Fiat Ducato o Ford.
- La frontissa que uneix el prolongador telescòpic i la corredora de la persiana segurament s'ha trencat i ha de reemplaçar per aquesta peça Remis.

Habitualment aquest enfosquidor Remis acaba partint la frontissa entre la guia telescòpica i el tirador dels Remis.
El nostre recanvi Remis inclou la barra de la peça telescòpica i 4 peces petites que corresponen a les dues frontisses diferents en funció de si és el enfosquidor Dret o Esquerre.

MUNTATGE - REPARACIÓ del Remifront IV Ford Transit i Fiat Ducato:
- Observar el marc. A l'interior de la porta hi ha 2 cargols encara que de vegades pot haver + cargols i haurà treure per treure el enfosquidor complet.
- Desmuntar amb cura i traient tots els cargols el marc i el el enfosquidor Remis i deixar-ho tot amb cura a una taula o a terra amb alguna protecció.
- Una vegada que ja tinguem tot desmuntat hem desenganxar els plecs de la cortina de la maneta per un dels extrems i per l'altre costat de el marc.
Important fixar-se bé quan anem desmuntant ja que després hem de muntar tot el kit de l'Remis igual.
- Reemplacem la peça trencada per aquest recanvi Remis adquirida Eurotete i ja tenim el Remifront IV Ford Transit i Fiat Ducato arreglat.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte
More