winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-1
winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-1 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-2 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-3 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-4 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-5 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-6 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-7 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-8 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-9 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-10 winterhoff-ws-3000-kit-seguridad-bola-antirrobo-caravana-11

Winterhoff WS 3000 kit

Esgotat
Referència:
WS 3000
Winterhoff

Indicador d'acoblament per comprovar que la bola de el vehicle està correctament assentada en el WS 3000 després de l'acoblament, indicador de desgast més precís per comprovar l'estat dels elements de fricció i la bola de el vehicle, empunyadura reforçada per la major estabilitat possible durant el funcionament, òptima Ajust de l'Maxi-Soft-Buffer a través dels punts de fixació per sobre i per sota de la carcassa de l'WS 3000.

Va ser l'únic en la prova que va aconseguir la velocitat crítica de 130 km / h a França sense que el remolc rodés, va tenir la millor amortiment i el parell d'amortiment més alt per als moviments de balanceig i capcineig al banc de proves.
Sistema de palanca única per a totes les funcions:
- acoblament - desacoblament
- estabilització - desestabilització
- assegurament - desbloqueig
Gran espai a la part posterior de el vehicle per a un acoblament sense problemes, fins i tot per a vehicles amb roda de recanvi del darrere i una petita distància entre el para-xocs i la bola.
Maxi-Soft-Buffer protegeix cames i para-xocs
major espai entre el mànec i la barra de tir
tots els folres de fricció es poden canviar fàcilment gràcies a el sistema de clip
El disseny extremadament prim permet un espai lliure sense restriccions de el coll de la bola
Indicador de desgast fàcil de llegir
pes mort reduït amb càrrega de remolc de 3 tones
Suport de càrrega fins a 150 kg
Barra de tir ø 35, 40, 45, 46, 50 mm
Aprovació CE No. 00-0065 e1
No es requereix entrada!
Es pot reequipar per a tots els remolcs amb una connexió de barra de tracció de ø 35 - 50 mm, connexió per cargol creuada o paral·lela

399,00 €

Pagament segur i confiable amb

 

Inclou les piles dins de la llanterna. Heu de suprimir un petit paper protector que es troba a la zona de les bateries que actualment no es gasta i no encendre en l'envasament.
Té una petita pestanya que li permet penjar rn en algun lloc d'un millor ordre.
Recomana penjades a la porta de la sortida de la seva autocaravana o caravana si si un noteche té un meregencia i utilitzar-lo.
Maneta antileslizante.
Interruptor recobert de goma.
Flux lluminós aproximadament 120 lm
20.000 hores la ledes.
Els LEDs no són reemplaçables.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte