Alarma canbus electronica whireless 2,4 ghz para autocaravana
Alarma canbus electronica whireless 2,4 ghz para autocaravana

Alarma electronica whireless 2,4 ghz amb protocol can bus per autocaravana

Out of stock
Referència:
279652
Descripció:

Sistema d'alarma electrònic modular amb protocol CAN BUS.

El kit estàndard inclou la combinació amb 4 sensors sense fils sense fils de 2,4 GHz per a portes i finestres, però sempre és possible augmentar el nombre fins que sempre obtingui la configuració requerida.

El sistema és programable i pot implementar amb accessoris auxiliars com ara sistemes volumètrics ultrasònics o de hiperfreqüència, claus electròniques, buscapersones, sirenes, marcacions telefòniques i localitzadors de satèl·lit.

L'àmplia gamma d'accessoris i la modularitat del sistema fan d'aquesta alarma un accessori capaç d'augmentar en gran mesura el grau de seguretat de la seva autocaravana.

El kit que s'inclou en el paquet de l'alarma és segons foto adjunta.

340,00 €

Pago seguro y confiable con

 

Control d'encesa i apagada utilitzant el control de ràdio original del vehicle.

Ideal per autocaravanes (Euro 4 i 5 Ducato, Iveco Euro 4 i 5, Ford Euro 5 i 6, Mestre Euro 5).

El multi-cablejat encara li permet instal·lar també els kits de vehicles que no utilitzen el protocol de comunicació CAN Bus.

Aquesta alarma assegura a comparació de l'alarma normal una eficiència absoluta en la incapacitat per encegar al clàssic de 433 MHz persones mal intencionades.

Aquesta alarma amb CANbus està equipada de fet sensors magnètics sense fils de 2,4 GHz amb cegament contra codi capaç d'elevar el nivell màxim de seguretat durant la transmissió i recepció bidireccional dels codis d'identificació.

Les radios d'alarma s'emmagatzemen directament durant la producció d'acord amb el kit seleccionat. Serà possible controlar la inserció, el desarmat i la distribució del perímetre només directament des del control de ràdio original del vehicle, ja que la unitat de control pot interpretar els codis CAN que transiten en el sistema elèctric del vehicle.

De fet, és possible combinar un o més controls de ràdio addicionals a la unitat de control i dividir la zona de protecció del control de ràdio del vehicle o del control addicional.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More