Alarma Milenco Sleep Safe con led parpadeante para puertas y ventanas de autocaravana o caravana 3
Alarma Milenco Sleep Safe con led parpadeante para puertas y ventanas de autocaravana o caravana 3 Alarma Milenco Sleep Safe con led parpadeante para puertas y ventanas de autocaravana o caravana 5 Alarma Milenco Sleep Safe con led parpadeante para puertas y ventanas de autocaravana o caravana 4 Alarma Milenco Sleep Safe con led parpadeante para puertas y ventanas de autocaravana o caravana 1 Alarma Milenco Sleep Safe con led parpadeante para puertas y ventanas de autocaravana o caravana 2

Alarma Milenco Sleep Safe amb led parpellejant per a porta i finestra autocaravana o caravana

En estoc. Enviament en 24-72H!
Referència:
1832028
Milenco
Descripció:

Sleep Safe Alarm

Inclou 6 unitats d'alarmes amb LED parpellejant per a les portes i finestres de l'autocaravana, caravana o furgoneta camper.

Dissuasió molt eficaç i altament visible.

Dissenyat per a la seva protecció i de la seva família mentre dorm amb un advertiment instantània contra intents de robatori.

Alarma molt fort a 118 decibels.

Milenco 2028

L'alarma funciona amb la bateria.

Dimensions (LxWxH): 6x3x2cm

Dimensions dels sensors (LxWxH): 1x1x4.5cm

Color: blanc

Material: plàstic

Marca: Milenco

59,00 € 48,76 €

Pago seguro y confiable con

 

Alimentació 3x bateries LR44 1' 5 v, incloent-hi
Una alarma no és 100% segur però és millor aquesta alarma magnètica que no porten res.
Aquests es poden instal·lar en les seves caravanes o RV finestres i portes d'un avís immediat contra els intents de robatori.

Larman individuals que pot ser utilitzat per protegir totes les portes i finestres de la seva caravana o autocaravana vulnerable.

Aquesta alarma no detecta gas, però s'utilitzen per dissuadir un atac amb gas, com seria qualsevol atacant no podrà entrar la caravana o autocaravana sense l'alarma que sona i guanyant l'atenció d'envoltar els campistes.

Aquesta alarma està dissenyada específicament per a protegir-lo en la seva caravana o autocaravana i també per combatre el problema de dormir atacs de gas que s'estan tornant més comunes en els serveis de l'autopista a l'Europa continental. 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte
More