Soporte television Carbest Wall Mount S simple autocaravana 1
Soporte television Carbest Wall Mount S simple autocaravana 1

Suport televisio Carbest Wall Mount S simple

En estoc. Enviament en 24-72H!
Referència:
493962
Carbest

El suport de paret per a TV es pot girar i inclinar

Per televisors de 13 a 30 polzades

TV de muntatge en paret carbest.

Suport TFT de muntatge en paret econòmic S

alumini platejat

Distància entre forats de 75 i 100 mm (VESA).

114 x 114 x 98 mm.

Capacitat de càrrega fins a 15 kg.

27,81 €

Pagament segur i confiable amb

 

Pes màxim de la T.V. 18 Kg.VESA 75/100.

La instal·lació dels brackets és simple, però ha de prendre algunes precaucions. El suport es cargola i perquè la manera de construir les caravanes i autocaravanes sovint no és fàcil trobar una paret que té la força suficient. Aquí us oferim alguns consells, si aquest és el teu cas.
Si teniu la possibilitat de col·locació de cargols que podem accedir a l'altre costat de la paret, llocs com l'armari, un garatge, golfes etc. instal·lació serà molt fàcil i segur. Perforació a través de l'armari, el parèntesi i cargols i l'interior per donar més força a tot i que els cargols no esteu arrencant es pot posar rentadores "ala ampla" o fusta o xapa a l'interior que tenen 4 cargols al mateix temps, d'aquesta manera que tindran tot molt major rigidesa de posició.
Si la paret que heu és dèbil i no pot ser ell cargols com és el cas quan està adossada a la part del vehicle, a la paret del bany etc., una solució és la pega i cargolar un bosc a la paret i el titular. Tallar un tros de fusta lleugerament més gran que l'estand de T.V. i un gruix suficient, per exemple, tauler de 22 mm. Enganxem amb cola i deixar assecar. Una vegada enganxats podeu posar uns quants cargols, 6 o 9, amb especial cura en la mesura que no van creuar a l'altre costat. Una vegada ja conjunt pot col·locar el suport.
Estands de viatge no han de ser desplegats en un sot o moviment sobtat és molt possible que admetin relliscada fora del lloc de fixació.

Que trieu suport?
Quan has triat el lloc, vostè ha de considerar com moltes posicions necessita el seu suport. Les posicions que necessita serà depenent de la longitud del parèntesi i llocs on volen veure la televisió. Per exemple és molt comú que lloc on se situa televisió està orientada a la sala d'estar i volem també veure-ho des del llit. Per a això necessitem un estand que surt del seu forat i després girar.
Tingueu en compte que com més gran sigui el suport més fort exercir a la paret a la que s'adjunta.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte