Viesa Holiday III s a 12 volts refredador evaporizador per autocaravana - 42832 - Eurotete
Viesa Holiday III s a 12 volts refredador evaporizador per autocaravana - 42832 - Eurotete Viesa Holiday III s a 12 volts refredador evaporizador per autocaravana - 42832 - Eurotete Enfriador ecológico Viesa Holiday III S Evaporativo (MONTAJE INCLUIDO ) Viesa Holiday III s a 12 volts refredador evaporizador per autocaravana - 42832 - Eurotete Viesa Holiday III´s enfriador 12 voltios autocaravana - 239871 - Eurotete

Viesa Holiday IIIs

En estoc. Enviament en 24-72H!
Referència:
239871
Viesa
Descripció:

Sens dubte el MILLOR refredador per a aquestes vacances estiu 2023 amb l'autocaravana és el Viesa Holiday III´s a 12 volts ja que utilitza la tecnologia natural del refredament evaporatiu, cosa que permet reduir la temperatura i garantir el refredament dins de l'autocaravana i benestar per dormir i menjar.

Lloc a LLORET DE MAR (Girona).

Viesa Holiday IIIs amb kit d'obertura 400 x 400 mm

Tenim en MILLOR PREU del mercat.

Refredador ecólogico aparell + instal·lació inclosa.

Eurotete.es és INSTAL·LADOR OFICIAL de Viesa.

Líder per refredar la seva autocaravana ja que és de baix consum, funciona a 12 volts i pren l'energia directament de la BATERIA de servei i mitjançant la PLACA SOLAR ....

Us recomanem col·locar el vessa al centre de l'autocaravana (zona cuina per a un millor resultat).

Viesa Holiday IIIS es pot utilitzar durant la conducció (viatjant).

1.650,00 € 1.363,64 €

Pago seguro y confiable con

 

Això ha estat dissenyat per refrigerar un ambient de 8 metres i un màxim de 4 persones a bord. L'equip es col loca en comptes de l'escotilla de 40x40 cm o 50 x 70 cm. Es connecta directament al sistema de l'aigua del vehicle. Té una estructura externa elegant on pot utilitzar quatre llums predefinits (opcional). Millores tècniques incorporades, són el millor argument per oferir l'usuari final a l'ampliació de garantia de fins a 3 anys. Dades tècniques: consum (12 V) de poder: mínim - 1,3 - 15.6 Watts/hora màxima - 5.8 Ah - Ah 69.6 Watts/hora consum d'aigua: 0,5 a 1,5 litres / h Pes: 19 Kg mida: alçada: 21 cm. longitud: 83 cm. amplada: 75 cm. flux d'aire: 19 metres cúbics per minut


Causa condensació dins la caravana?
No, perquè el seu exclusiu sistema d'evaporació transmet humitat a baixa densitat. Això seria suficient per pensar que una mida de gota de boira és Micron 1-40, mentre que la caiguda creada per VIESA és 0.002 micres (conegut com aeriforme).

Cal mantenir les claraboies, portes i finestres tancades per mantenir la fresca? No, en canvi, és obligatori per obrir 2 cm un de windows o claraboies per crear una circulació d'aire correctes i control d'humitat.

Pot ser adaptat a tot tipus de gent? Està especialment recomanat per a persones amb problemes d'asma, al·lèrgies, gent gran, adults i nens, per no parlar de mascotes.
Els efectes beneficiosos sobre la salut són múltiples perquè evitar canvis bruscos de temperatura i manté la humitat en el seu just nivell (ni seca ni massa mullat).

Quants models i poders són allà? Per unitats hi ha només un model (vacances III) que cobreix a un màxim de 8 metres lineals i un màxim de 4 adults, perquè el cos humà genera calor i humitat biaix el treball fet pels VIESA i no podem garantir la mateixa eficàcia.

Necessita un generador elèctric addicional? Donat el baix consum que no és necessari, perquè l'energia necessària és pres directament de la bateria de la unitat, és aconsellable per recarregar mitjançant un transformador de 220 v, o a través de plaques solars, etc.

Com s'adapta un sostre spbre VIESA? S'aplica en comptes de la barreta (37 X 37 cm fins a 50 X 70 cm). El cas que no tenen lluerna durà a terme una obertura de 40 X 40 cm).

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte

El enfriador VIESA se coloca en el centro de la autocaravana.

Los enfriadores ecológicos se basan en la reducción de la temperatura percibida, es decir, el calor anunciado por nuestro cuerpo. Este valor se ve influenciado por cuatro factores: la temperatura ambiente, la humedad relativa (es decir, la relación entre la cantidad de vapor de agua contenido en una masa de aire y la cantidad máxima de vapor de agua que la misma masa de aire logra contener en las mismas condiciones de temperatura y presión, medida en porcentaje), la ventilación, la densidad de la humedad.

El enfriador ecológico Viesa regula estos cuatro factores para crear una condición de bienestar directamente en la persona, más que en el ambiente circunstante. El resultado es la correcta evaporación de la humedad presente sobre la piel, fenómeno que tiene como efecto la eliminación del calor.

El proceso de refrigeración comienza con la evaporación del agua sobre la superficie del filtro y la consiguiente reducción de la temperatura. El aire enfriado se introduce en la cabina con una humedad relativa óptima entre el 40 y el 60% y una densidad muy baja. La certeza de la humedad relativa interna es importante porque, cuando el aire contiene exceso de agua, se dificulta o impide la evaporación del sudor. De la misma manera, la introducción de aire con humedad de baja densidad (en este caso, minúsculas gotas nebulizadas de 0,002 micrones) permite distribuir el agua sobre una superficie mayor, para una evaporación más rápida. La evaporación se ve facilitada ulteriormente por la ventilación forzada producida por el enfriador.

Ficha técnica Viesa Holiday IIIs

Consumo de corriente (12 V):

- Mín – 0,5 Ah – 6 w/hora

- Máx – 5,8 Ah – 69,6 watios /hora

Consumo de agua:

- Min - 0,5 litros/hora

- Máx - 1,5 litros/hora

Peso:

- 19 kg vacío

- 20,5 kg con carga completa

Medidas:

- Altura: 21 cm

- Longitud: 83 cm

- Ancho: 75 cm

Caudal de aire Máximo:

- 19 metros cúbicos/minuto

Medidas del embellecedor:

- Interno 56x56x8(H)cm (claraboya 40x40cm)

- Interno 56x84x8(H)cm (claraboya 50x70cm)

Temperatura de trabajo:

- Mín 5°C

- Máx 50°C

Tensión:

- 12v

Velocidades de ventilación:

- 24

Filtro evaporador de fibras naturales de tres mezclas.

Funciones del display LCD de lectura simplificada:

- Reloj

- Indicación del nivel de carga de la batería

- Encendido y apagado programable

- Secado automático del filtro evaporador

- Apagado manual de la bomba para solo ventilación

- Mando a distancia con todas las funciones

- Indicación de reemplazo del filtro evaporador

- Indicación de deposito vacío

Protecciones:

- Por inversión de la polaridad.

- Por cortocircuito, bajo y alto consumo de las bombas, de la ventilación y de la electroválvula.

- Por baja tensión de la batería de servicio (se salvaguarda la batería).

- Por sistema sin agua (se excluye el circuito de agua).

More