refrigerador viesa, viesa holiday, viesa holidai, viesa recanvis, viesa holiday iii, refredador viesa preu, viesa holiday iii preu, refrigerador viesa holiday 3, viesa holiday 3s, viesa espanya, aire autocaravana, aire autocaravana 1
refrigerador viesa, viesa holiday, viesa holidai, viesa recanvis, viesa holiday iii, refredador viesa preu, viesa holiday iii preu, refrigerador viesa holiday 3, viesa holiday 3s, viesa espanya, aire autocaravana, aire autocaravana 1 refrigerador viesa, viesa holiday, viesa holidai, viesa recanvis, viesa holiday iii, refredador viesa preu, viesa holiday iii preu, refrigerador viesa holiday 3, viesa holiday 3s, viesa espanya, aire autocaravana, aire autocaravana 2 Enfriador ecológico Viesa Holiday III S Evaporativo (MONTAJE INCLUIDO ) refrigerador viesa, viesa holiday, viesa holidai, viesa recanvis, viesa holiday iii, refredador viesa preu, viesa holiday iii preu, refrigerador viesa holiday 3, viesa holiday 3s, viesa espanya, aire autocaravana, aire autocaravana 3

Viesa Holiday IIIs

In stock
Referència:
42832
Viesa
Descripció:


Sens dubte el MILLOR refredador per a aquestes vacances estiu 2022 amb l'autocaravana és el Viesa Holiday III´s a 12 volts ja que utilitza la tecnologia natural del refredament evaporatiu, cosa que permet reduir la temperatura i garantir el refredament dins de l'autocaravana i benestar per dormir i menjar.

Lloc a LLORET DE MAR (Girona).

Viesa Holiday IIIs amb kit d'obertura 400 x 400 mm

Tenim en MILLOR PREU del mercat.

Refredador ecólogico aparell + instal·lació inclosa.

Eurotete.com és INSTAL·LADOR OFICIAL de viesa.

Líder per refredar la seva autocaravana ja que és de baix consum, funciona a 12 volts i pren l'energia directament de la BATERIA de servei i mitjançant la PLACA SOLAR ....

Us recomanem col·locar el vessa al centre de l'autocaravana (zona cuina per a un millor resultat).

Viesa Holiday IIIS es pot utilitzar durant la conducció (viatjant).

Special Price 1.450,00 € 1.198,35 € Regular Price 1.799,00 €

Pago seguro y confiable con

 

Això ha estat dissenyat per refrigerar un ambient de 8 metres i un màxim de 4 persones a bord. L'equip es col loca en comptes de l'escotilla de 40x40 cm o 50 x 70 cm. Es connecta directament al sistema de l'aigua del vehicle. Té una estructura externa elegant on pot utilitzar quatre llums predefinits (opcional). Millores tècniques incorporades, són el millor argument per oferir l'usuari final a l'ampliació de garantia de fins a 3 anys. Dades tècniques: consum (12 V) de poder: mínim - 1,3 - 15.6 Watts/hora màxima - 5.8 Ah - Ah 69.6 Watts/hora consum d'aigua: 0,5 a 1,5 litres / h Pes: 19 Kg mida: alçada: 21 cm. longitud: 83 cm. amplada: 75 cm. flux d'aire: 19 metres cúbics per minut


Causa condensació dins la caravana?
No, perquè el seu exclusiu sistema d'evaporació transmet humitat a baixa densitat. Això seria suficient per pensar que una mida de gota de boira és Micron 1-40, mentre que la caiguda creada per VIESA és 0.002 micres (conegut com aeriforme).

Cal mantenir les claraboies, portes i finestres tancades per mantenir la fresca? No, en canvi, és obligatori per obrir 2 cm un de windows o claraboies per crear una circulació d'aire correctes i control d'humitat.

Pot ser adaptat a tot tipus de gent? Està especialment recomanat per a persones amb problemes d'asma, al·lèrgies, gent gran, adults i nens, per no parlar de mascotes.
Els efectes beneficiosos sobre la salut són múltiples perquè evitar canvis bruscos de temperatura i manté la humitat en el seu just nivell (ni seca ni massa mullat).

Quants models i poders són allà? Per unitats hi ha només un model (vacances III) que cobreix a un màxim de 8 metres lineals i un màxim de 4 adults, perquè el cos humà genera calor i humitat biaix el treball fet pels VIESA i no podem garantir la mateixa eficàcia.

Necessita un generador elèctric addicional? Donat el baix consum que no és necessari, perquè l'energia necessària és pres directament de la bateria de la unitat, és aconsellable per recarregar mitjançant un transformador de 220 v, o a través de plaques solars, etc.

Com s'adapta un sostre spbre VIESA? S'aplica en comptes de la barreta (37 X 37 cm fins a 50 X 70 cm). El cas que no tenen lluerna durà a terme una obertura de 40 X 40 cm).

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More