Vàlvules drenatge

Evacuació i drenatge dels tancs d'aigües residuals a autocaravanes.
El sistema de buidatge o drenatge d'aigües residuals el conformen tubs que estan connectats a la part més profunda de l'dipòsit d'aigua o tancs, habitualment en un costat, i que s'ajunten per acabar en un.
El disseny dels tancs de recollida habitualment implica que el fons de l'tanc està inclinat cap al punt més baix, on se situa la presa de sortida. Les vàlvules de drenatge per a les autocaravanes poden ser d'1, 5 polzades o de 3 polzades.
Furgonetes camper porten la vàlvula de drenatge petita de 1.5 polzades ja que han reduït el diàmetre de l'tub de sortida dels seus tancs d'aigües grises fins a 1-½ polzades i normalment les autocaravanes de 3 polzades ja que està demostrat que un major diàmetre assegura un major efecte d'arrossegament, a l'realitzar-se el drenatge de l'tanc en menys temps.
Aquestes vàlvules de drenatge de terminació en 1,5 pulgadas o de 3 polzades amb quatre ancoratges de baioneta que permeten instal·lar o adossar accessoris tant de neteja com de desguàs.

View as Grid List

Items 1-16 of 53

Page
per page
Set Descending Direction
 1. Vàlvula-drenatge-Zadi-aigua-bruta-dipòsit-camperizacio-furgoneta-camper-1,5-polzada-FAPVàlvula-drenatge-Zadi-aigua-bruta-dipòsit-camperizacio-furgoneta-camper-1,5-polzada-FAP
  Valvula 1,5 polzada FAP base plana
  Referència: 87888
  6,55 €
 2. Embudo con 4 piezas de tamaño diferentes 1Embudo con 4 piezas de tamaño diferentes 1
  Embut amb 4 peces de mida diferent
  Referència: 310228
  2,25 €
 3. Valvula 3 polzades mascle drenatge aigua 1Valvula 3 polzades mascle drenatge aigua 1
  Valvula 3 polzades mascle drenatge aigua
  Referència: 546741
  29,90 €
View as Grid List

Items 1-16 of 53

Page
per page
Set Descending Direction