Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete
Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete Renault Trafic 2001 aislante termico exterior con apertura frontal con cremallera - 720760 - Eurotete

Renault Trafic 2001 aoillant termic cabina exterior amb obertura frontal de cremallera

Esgotat
Referència:
720760
Narbonne Accessoires

El protector tèrmic exterior per a la cabina de l'autocaravana és molt recomanable a l'estiu per protegir la radiació solar ia l'hivern impedeix la formació de gebre i la pèrdua de calor.
Impedeix la formació de condensació. Inclou una bossa de transport.

89,95 €

Pagament segur i confiable amb

 

Per Renault Trafic 2001.
Producte de gran qualitat amb bons acabats.
Aïllament multicapa 7 mm de gruix.
Les cremalleres a nivell del parabrisa permeten aprofitar la llum del dia sense haver de retirar l'aïllant.
Disposa de fixació per iman i enganxalls per a portes.
Inclou una bossa de transport. (Dipòsit de guardar).
És aconsellable que en la seva primera instal·lació s'instal·li amb un clima no gaire fred i amb les cremalleres obertes a causa que ve molt ajustat per la seva perfecta adaptació a la cabina. Quan s'hagi adaptat la seva posterior instal·lació serà més ràpida.
Fàcil instal·lació i rentable. Amb la seva obertura al parabrisa, és possible gaudir de la llum sense haver de treure la tapa.
Exclusiu sistema de fixació de ganxo i l'imant integrats per a la tensió i el component de suport òptim sense danyar la carrosseria de l'autocaravana. Raspadito d'ajust es proporciona al voltant dels miralls laterals: l'obturador es pressiona completament a la forma del cos de l'autocaravana. Amb bossa d'emmagatzematge de polièster 600D lona.
Hi ha moltes marques i diferents qualitats d'aïllaments però abans de comprar ha de conèixer el gruix de les seves capes per tenir un bon aïllament per la seva autocaravana

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte