Placa-solar-190-watts-alt-rendiment-regulador-MPPT-15-amperes-monocristalina-autocaravana-1
Placa-solar-190-watts-alt-rendiment-regulador-MPPT-15-amperes-monocristalina-autocaravana-1

Placa solar 190 watts alt rendiment + regulador MPPT 15 A

In stock
Referència:
190W-190x70
Narbonne Accessoires
Descripció:

Placa solar E-FLAT PERC STX 190W alt rendiment per a autocaravana.
Precablejat (5 m) amb pas de sostre impermeable.
Les cel·les PERC són més sensibles a la llum i, per tant, prolonguen el temps de càrrega: per la qual cosa comença a carregar les bateries més d'hora al matí i acaba més tard a la nit. Aquest panell solar és més eficient amb un major rendiment. Per aprofitar a l'màxim aquesta tecnologia, es recomana utilitzar a més un regulador solar MPPT de 15 ampers que va INCLÒS al KIT.
Tensió a potència màx. : 17,7V
Corrent a potència màx. : 10,46A
Tensió de circuit obert: 21,2V
Corrent de curtcircuit: 11,33A
Dim. De la cèl·lula (LxAn.): 166 x 166 mm
Dim. Generals (LxAxP): 1408 x 700 x 44,5 mm

295,00 €
Compra antes 16:30h y tu pedido saldrá hoy

Pago seguro y confiable con

 

Gràcies a la tecnologia MPPT "Maximum Power Point Tracking" (seguiment del punt de màxima potència), el regulador mesura i compara contínuament la tensió que produeix el panell amb la de la bateria. Calcula el nivell de potència màxima que el panell pot proporcionar la bateria i que aquesta és capaç de rebre. a partir d'aquest valor, determina la tensió més adequada per enviar el major nombre de amperes a la bateria.

L'ús d'un regulador MPPT generalment permet obtenir fins a un 30% més de potència en comparació amb un regulador convencional. Corrent d'el panell màx .: 10A Corrent de càrrega de fins a 15 A.
---------
Kit adhesiu 3M per panells solars. Aquest producte exclusiu de Narbonne Accesosoires s'ha dissenyat i desenvolupat en col·laboració amb la companyia 3M. Aquest sistema d'adhesió revolucionarà la instal·lació de panells solars. Més ràpid, més eficaç i més resistent: facilita la instal·lació a l'utilitzar menys productes i consumibles! L'encolat és més eficaç que l'encolat tradicional, no es pot enlairar-se, és resistent a la intempèrie i la instal·lació és ultraràpida. Li sorprendrà!
Fregall abrasiu 3M
Kit per a un panell: Adhesiu 3M VHB 2,5 cm x 150 cm
Drap de neteja 3M.

 

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More