placa solar flexible 100 watios con regulador solar de 160 watios para autocaravana - 418154 - Eurotete
placa solar flexible 100 watios con regulador solar de 160 watios para autocaravana - 418154 - Eurotete placa solar flexible 100 watios con regulador solar de 160 watios para autocaravana - 418154 - Eurotete

placa solar flexible 100 watts amb regulador solar de 160 watts per autocaravana

Esgotat
Referència:
418154
Narbonne Accessoires

Flexible. Panell solar + controlador 160 w inclòs. Dissenyat especialment per adaptar-se a qualsevol tipus de sostre.
Càrrega de bateria de 12 v: Tingueu en compte aquest panell requereix un càrrec controlador solar/regulador per carregar una bateria de V 12, no es connecta directament a la bateria.
Normalment s'instal·la sobre coberta aquest plafó solar flexible amb un adequat/adhesiu caulk (no inclòs). Pot també ser cargolat o cargolat a la azotea-agujeros de manera que vostè suaument pot perforat a les cantonades de el panell solar i els costats on hi ha espais entre les cèl·lules solars.

285,00 €

Pagament segur i confiable amb

 

Alguns beneficis:
-Disseny flexible el fa ideal per sostres de corbes i superfícies on Unió és preferible (encara que el panell també es pot fixar mitjançant cargols o perns)
-el panell és increïblement lleugers, que és ideal per a tots els van camper i autocaravanes.
-alta resistència a l'entorn de l'aigua salada i possibilitat de caminar en el panell que és perfecte per a vaixells i velers.
El panell està equipat amb 2x0.9 m cable.
Especialment dissenyat per a panells solars per portar corrents altes amb insignificant pèrdua de potència (2,5 mm secció de creu).
El cable ve amb connectors MC4 impermeables que es poden utilitzar per a la connectivitat fàcil al seu sistema existent, per enllaçar diversos panells junts o per la connexió de cable d'extensió de 2,5 mm.
Llarga vida, alta eficiència de cèl·lules solars de monocristall esquena-contacte li donarà anys i anys de font constant, de forma gratuïta. Disseny impermeable segellat assegura que el panell es pot utilitzar en totes les condicions meteorològiques.
Aquest panell solar no inclou un manual d'instal·lació, com necessita connectar-se a altres dispositius com un controlador de càrrega solar o inversor que vénen amb un manual.
Els avantatges d'aquesta tecnologia són nombroses: augment significatiu aerodinàmica, durabilitat, d'alta eficiència i baix pes.
Dimensió (LxWxH):. 111 x 58 x 0.3 cm

Preu catàleg Narbona 420 euros. Oferir als clients www.eurotete.com 299 euros

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Només els usuaris registrats poden escriure ressenyes. Si us plau Inicia sessió o crea un compte