Votronic pantalla nivel deposito agua 10 leds para autocaravana o caravana
Votronic pantalla nivel deposito agua 10 leds para autocaravana o caravana

Agua nivel led del deposito

Out of stock
Referència:
801160
Votronic
Descripció:


Display informativo de nivel en depositos de aguas limpias, sucias y negras.
Las pantallas de nivel de tanques VOTRONIC estan diseñados para medir el nivel preciso y que son adecuados para cualquier tipo y tamaño de deposito.
Medidas : 47 mm ancho. 85 mm alto. 20 mm fondo.

44,90 €
Compra antes 16:30h y tu pedido saldrá hoy

Pago seguro y confiable con

 

Els nivells de tancs estan representades en forma d'un lluminós clarament estructurat amb 10 díodes de tres colors que permeten nivells de tancs es pot llegir còmodament amb l'ull nu. Les pantalles estan treballant contínuament, ja que es mostren resultats intermedis en la brillantor variable de díodes. Durant l'ompliment i el buidatge dels tancs, l'exhibició Mostra contínuament nivell instantània que permet un control total sobre el procediment. Amb el Tacte d'un botó, la pantalla es pot canviar de mà - fora o es desactiva automàticament després d'aproximadament 10 minuts. Un interruptor integrat actiu l'exhibició i roman actiu durant 10 minuts.

l'exhibició té una alçada de 85 mm, exactament el mateix que altres pantalles Votronic amb què es poden associar amb obtenir un sistema modular molt integrat de muntatge. La profunditat de la pantalla és només 15 mm per què pot ser instal lat gairebé a qualsevol lloc.

Les unitats estan protegits contra la inversa de la bateria i sobrecàrrega. Instal·lació i funcionament manual, així com el trepant per plantilla de retallada de mobiliari, inclòs en el lliurament estàndard. Aquestes pantalles són adequats per a 12 V i 24 volts.

Voltatge: 12v i 24v.
Consum de corrent: 1 a 30 mA.
Pes: 25 grams.

0
Rating:
0% of 100
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
More